joi, 4 august 2011

18 comentarii:

super........Byanka tineo tot asa ........
.. din cate se vede scafandrul Alin e cel mai potrivit pt tine :-D

te roggg foarte frumos nu mai iti bate joc de acesti baieti care chiar te plac cu adevarat

in privinta cu ce ia zis bianca lui praz are dreptate .. sa stai atata timp la un spectacol la un momendat te plictisesti ;)...

deja au devenit toti obsedati de fazele cu telefonul aici gresesc ... toti au cate un viciu pot sa spun si poate ca alt tau este telefonul . mie mi se pare ca esti ok bianca .in momentul de fata alin mi se pare cel mai potrivit pt tine.. chiar daca a facut el faza de la spectacol ca sa dus sa faca o poza cu una dintre fete , dar a facut asta pt ca a vazut ca faceai in continui poze cu catalin . probatil dupa asta ti-ai facut impresie proasta dar nu este asa :)

eu consider ca Alin chiar merita sa castige!

Sa vedeti...!
Bianca,o femeie matura din toate punctele de vedere ,a acceptat sa vina la emisiune pentru ca se pune "pret"pe viata ei,sentimentele ei,imaginea ei,...sa faca ceea ce a invatat cel mai bine in "televiziune",asa se face ca meseria ei,in momentul de fata este singura satisfactie,care-i poate da "putere" pentru a nu simti"singuratatea",si sa fie in atentie pe masura ei...dar asta nu inseamna ca nu se descurca in altceva decat tot ceea ce tine de televiziune,imagine...,nu este o prefacuta...doar pentru ca traieste altceva nu vad ca vreunul din concurenti sa-i castige "si adevarata dragoste"...restul e de umplutura!!!!!
...raman la ideea ca aceasta provocare a Biancai de a veni la emisiune este un raspuns "si" pentru Bote:D(despartirea lor e doar una intima,nu si una sentimentala...in schimb se poate observa o "scanteie",si anume ca exista o provocare continua pe toate fronturile intre ei...amandoi sunt puternici in vietile lor,si asta este o "lupta")

hei km se cheama melodia aia unde sunt ei la cascada niagara? :( va rog zicetimi si mie :( o canta o fata

Raluka - Out Of Your Business, se numeste melodia :D

cum se numeste melodia de la sf in care baieti pozeaza????

deci...dragutza mea Bianca:)inca esti OBSEDATA de catalin ...care nu-l meriti pt ca este prea superior din toate punctele de vedere pt tine,si esti o prefacuta care isi bate joc de niste fraieri ...care totusi ,zic eu:)),observa si ei acest lucru!show-ul este show ,trebuie sa continue,etc....CATALIN ESTI SI VEI RAMANE UN BARBAT CU muuuuuuuuuuuulte calitati :*pup(pt catalin bineanteles):)

TURMA...:)))?
SI CARE-I BIVOLITZA?:)))

alin e super.Sper sa castige

cum se numeste melodia din secventele pentru urmatorul episod?

mda...imi pare nespus de rau k a plecat bogdan...dar intotdeauna merita cv mai bun decat bianca:-@

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More